lauantai 11. joulukuuta 2010

11.Joulukuuta, December the 11th


Paketissa oli tänä aamuna iso värikäs raidallinen matto, taidokkaasti rautalangasta tehty jalallinen hedelmävati, modernit mustavalkoiset kapeat maljakot kaunis Mariesiliina ja vuosikalenteri. Kiitos Leena!
In the package this morning there was a big colorful striped rug, skillfully made freestanding fruit platter, modern black and white vases, beautiful Mariapron and annual calendar. Thank you Leena!Minä olin tehnyt tälle aamulle HoOlle, Helille, Leenalle, Outille, Tellulle, Merjalle ja Teijalle joulukakun ja jalallisen kakkuvadin.
I had made for HoO, Heli, Leena, Outi, Tellu, Merja and Teija for this morning Christmas cake and freestanding cakeplate.

5 kommenttia:

 1. Kiitos herkullisesta kakusta ja kauniista vadista! :)

  VastaaPoista
 2. Arvaa nauranko täällä itse!(ja vähän sullekin)Joulumuseo mulla niin mielessä aina,että näin jalallisen kakkuvadinkin kuusenjalkana!Tulin nimittäin tänne kiittämään kuusenjalasta ja kysymään,saanko maalata sen havunvihreäksi,kuten saksalaiset valurautaiset kuusenjalat ovat ja näin,että se onkin kakkuvati!Ok,kiitos kakusta ja jalallisesta vadista!Ne olivat hienot.Raidallinen "matto"sattuu olemaan parisängyn päiväpeiton kokoinen!Hauska yhteensattuma,että samana päivänä puurot ja vellit molemmilla sekaisin:Mitä pidetään pöydällä,sängyllä,lattialla...Taitaa olla osoitus luovuudestamme,en vedä hernettä nenään,vaikka päiväpeitto olisi mattona mitä mainioin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kikka jälleen ihanasta paketista! Leena ja Kikka, minäkin katsoin kakkuvatia ensin toisin päin ja sitten oikein päin:)

  VastaaPoista
 4. Oi oi...sori Leena, ajattelinkin, että matto on tosi iso... Siispä kokeilenkin sitä sängynpeitoksi! Mahtava juttu! :) Kiitän ja kumarran!
  Ei mikään kumma. että katsoitte kakkuvatiakin eripäin... sitä sattuu ja tapahtuu! :)

  VastaaPoista