keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Voitin Lumoavan Langan arvonnassa, I won in the lottery of Lumoava Lanka


Voitin Lumoavan Lankakaupan blogista 40 euron lahjakortin, minkä sijoitin heti samantien näihin ihastuttaviin :) ja tarpeellisiin pikkuasioihin. Sain ne tänään jo postissa: olen niin iloinen! (Silmukanpidikkeet, Silmukkalaskuri, Puikonpidike, Parsinneulasetti ja rasia, Puikonsuojus, Silmukkamerkit, Sormikaspuikot) :) Nämä helpottavat käsitöitä, mutta en koskaan ole tullut ostaneeksi niitä.. Olen vain aina pitäytynyt lankaostoksissa. Nämä ovat niin hurmaavan värisiäkin!
KIITOS vielä näistä ihanuuksista teille sinne Lumoavaan Lankaan!

Last weekend I did win a 40 euros gift certificate from the blog of Lumoava Lankakauppa I decided to buy these lovely :) and necessary little things right away, and I got them by mail already today! I am so Happy! (Double-ended stitch holder, Knitting register,Coil knitting needle holders,Point protector for knitting needles, Split ring markers,Darning needle set and Symfonie wood double pointed needles)which facilitate the crafts, but what I never bought. I've just always stuck into yarn shopping. These have such charming colors too!
Thanks again for these lovelies to you there at Lumoava Lanka!

7 kommenttia:

 1. Onnittelut, olipa kiva voitto! On sinulla vain ollutkin tuuria viime aikoina . Itse osallistuin lämpötilaveikkaukseen täällä meillä ja arvasin asteet ihan oikein. Niin teki 6 muutakin, ja kun pääpalkinto arvottiin niin se meni ohi :(

  Kylmää on meilläkin (Pahtarovaan lennähtäneeseen kommenttiin viitaten) ja aamulla oli maa valkoisena. Onneksi räntälumi sulaa samantien vaikka koko päivän sitä on satanutkin.

  VastaaPoista
 2. Enhorabuena, has hecho una fantastica compra de material con el premio.
  besitos ascension

  VastaaPoista
 3. Peikko; Kiitos: olen kyllä itsekin ihmetellyt tätä "Onnen kantamoistani"! Uskomattoman hyvä onni minulla on ollut, kun vertaa johonkin reilun vuoden takaiseen ja sitä vanhempaan arpaonneen...Silloin aikaisemmin en juuri voittanut mitään koskaan. Yhdet irtoripset jostain...vuosia sitten. Nekin jääneet käyttämättä...

  Ascension: Thank you! :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut! Ostit voitollasi ihastuttavia juttuja ja sellaisia, joita ei muuten aina raaskikaan hankkia.

  VastaaPoista
 5. All these tools look so foreign to me. Are they for knitting?

  VastaaPoista
 6. Villiviini: Nimenomaan näitä ei raaskikaan muuten usein hankkiakaan.

  Sans:
  Yes they are for knitting! I am just learning how to use them.. :)

  VastaaPoista
 7. This is one thing I have never learned to master,Knitting. What a nice giveaway, enjoy your new toys, be sure and show us what you make with it all!
  hugs Lynn

  VastaaPoista